Utilizamos Cookies propias y ajenas para mejorar la navegación en nuestra web. Continuar supone aceptarlas.

La ciutat comestible

Sampietro-Somovilla-Herreros
Walrus Books

Data sheet

Autor
Sampietro-Somovilla-Herreros
€15.00 (IVA inc)

La natura ha decidit tornar a la ciutat.
Horts urbans, arbres, jardins, lluites veïnals... Dotze mesos, dotze experiències explicades pels seus protagonistes sobre la construcció d'una ciutat verda. Dotze receptes fàcils per fer a casa: ungüents, perfums, galetes, cremes...
Quantes vegades has pensat que la teva vida a la ciutat seria més digne si tinguessis a la vora un espai en el qual respirar, relaxar-te, caminar per l'herba, recol·lectar o cultivar? Al llibre mostrem com la vida urbana està canviant, com aquesta natura, de la que els humans ens vam desfer fa segles, ha decidit tornar. Per això ens descobrim fent accions apartades de la ciutat: recol·lectar, plantar, sembrar, esqueixar o seure per contemplar el pas de les estacions en un jardí entre el ciment. Expliquem com s'organitzen persones i grups veïnals per mantenir aquest vincle que ens du a ruralitzar el nostre hàbitat. Ara la ciutat no tan sols és verda, també és fértil.
 
Característiques: 176 págs, 16,5×24x1,2 cms, color, cosit fil, rústica (tapa tova).
1ª edició: setembre 2018
ISBN català: 978-84-939952-2-5
PVP: 15 €

Quantity
Last items in stock

Els autors:

Pilar Sampietro: és periodista radiofónica especialitzada en programes d'ecologia i cultura. A Radio4 Vida Verda.I a REE la seva versió castellana Vida Verde. L'emissió de Mediterráneo a Radio3 descobreix la música i la vida dels joves als països banyats per aquest mar. Escriu a blogs d'ecologia com Alterconsumismo (El País Digital). És Coautora del llibre El Jardí Amagat (Pol.len 2014)

Jabier Herreros Lamas, enginyer tècnic agrònom, especialitzat en agroecología, lidera el projecte Finca Azaroa, Agroecologia y permacultura, en el que combina el treball de pagès amb el de permacultor. Formador, assesor, divulgador, autor de Aprender y disfrutar en el huerto, Hierbas para comer, beber, sanar y amar i Conéctacte con la Naturaleza els tres amb (Txertoa Edit) . Coautor de Tu huerto en el balcón amb Gabriel Vázquez Molina i El Jardí Amagat (Pol.len Edit)

Ignacio Somovilla es va llicenciar en Història de l'Art per la UB i en Dret per la Universidad d'Oviedo. Màster en gestió cultural a Bristol (Anglaterra). Col.laborador en els programes de ràdio Vida Verda R4 i Vida Verde REE. Autor d'articles sobre història i estètica del jardí. Docent, conferenciant, creador del projecte Bomarzo Garden Tours. Coautor del llibre El Jardí Amagat (Pol.len,2014)

Jorge Bayo pinta la vida, paisatges o retrats de dimensió humana. Els seus dibuixos mostren atmosferes exteriors, discorren imatges i camins, arbres, bancs, construccions, animals, herba, cels i persones, amb molts flaixos per recompondre la mirada. Coautor del llibre El Jardí Amagat (Pol.len edit). Mostra i ven aquarel.les a yolopinto.com

You might also like

Write your review

Mendi bi / Dos montañas

Textos, dibujos y fotografías para reflexionar sobre nuestra relación cultural con la montaña como lugar simbólico. Dividido en dos tomos, cada uno está dedicado a una montaña. Praileaitz, donde una cueva guardaba restos rituales de más de 17.000 años, ha desaparecido por la explotación de una cantera. Y Anboto, también con una cueva en lo alto, ha perdido con el tiempo sus connotaciones sagradas.

Características: 220 páginas color en dos tomos, cartone (tapa dura), cosido hilo, 17,5x25x3,2 cms, castellano (incluye traducciones en euskara e inglés).
1ª edición: marzo 2017
ISBN: 978-84-617-7955-0
PVP: 18,72 €

Write your review