Utilizamos Cookies propias y ajenas para mejorar la navegación en nuestra web. Continuar supone aceptarlas.

Mendi bi / Dos montañas

Gentz del Valle
Autoedición

Data sheet

Autor
Gentz del Valle
€18.72 (IVA inc)

Textos, dibujos y fotografías para reflexionar sobre nuestra relación cultural con la montaña como lugar simbólico. Dividido en dos tomos, cada uno está dedicado a una montaña. Praileaitz, donde una cueva guardaba restos rituales de más de 17.000 años, ha desaparecido por la explotación de una cantera. Y Anboto, también con una cueva en lo alto, ha perdido con el tiempo sus connotaciones sagradas.

Características: 220 páginas color en dos tomos, cartone (tapa dura), cosido hilo, 17,5x25x3,2 cms, castellano (incluye traducciones en euskara e inglés).
1ª edición: marzo 2017
ISBN: 978-84-617-7955-0
PVP: 18,72 €

Quantity

You might also like

Write your review

La ciutat comestible

La natura ha decidit tornar a la ciutat.
Horts urbans, arbres, jardins, lluites veïnals... Dotze mesos, dotze experiències explicades pels seus protagonistes sobre la construcció d'una ciutat verda. Dotze receptes fàcils per fer a casa: ungüents, perfums, galetes, cremes...
Quantes vegades has pensat que la teva vida a la ciutat seria més digne si tinguessis a la vora un espai en el qual respirar, relaxar-te, caminar per l'herba, recol·lectar o cultivar? Al llibre mostrem com la vida urbana està canviant, com aquesta natura, de la que els humans ens vam desfer fa segles, ha decidit tornar. Per això ens descobrim fent accions apartades de la ciutat: recol·lectar, plantar, sembrar, esqueixar o seure per contemplar el pas de les estacions en un jardí entre el ciment. Expliquem com s'organitzen persones i grups veïnals per mantenir aquest vincle que ens du a ruralitzar el nostre hàbitat. Ara la ciutat no tan sols és verda, també és fértil.
 
Característiques: 176 págs, 16,5×24x1,2 cms, color, cosit fil, rústica (tapa tova).
1ª edició: setembre 2018
ISBN català: 978-84-939952-2-5
PVP: 15 €

Write your review