«Sembla que El fin del gran arte (Belleza Infinita, 2021) i Ràbia (Proa, 2022) no tinguin res a veure, però tots dos llibres, especialíssims, retraten un món que s’acaba i que s’assembla molt al nostre, glups. Un ho fa a través de la decadència de les barriades turístiques de la perifèria de Palma, l’altre, amb un discurs meta-artístic que homenatja el gran Babar (sí, el que llegíeu de petits) i ridiculitza teòrics i experts sobre el poder, l’art i les relacions sempre complicades entre les dues coses. A banda, un escriptor i un dibuixant que viuen en una ciutat com Palma s’han de conèixer per força, i fins i tot ser amics! Veniu a escoltar un geni (dit per ell mateix) i un dels novel·listes catalans més en forma (dit per nosaltres) parlar de novel·les, de còmics, d’elefants i de gossos.» (Finestres)
19h, FINESTRES (Diputació, 250. Barcelona)
Més informació: https://www.llibreriafinestres.com/evento/sebastia-alzamora-i-julio-cesar-perez/
activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09