JULIO CÉSAR PÉREZ I SEBASTIÀ ALZAMORA amb Marina Espasa. 19h a FINESTRES (Barcelona) 15 novembre (2022)

«Sembla que El fin del gran arte (Belleza Infinita, 2021) i Ràbia (Proa, 2022) no tinguin res a veure, però tots dos llibres, especialíssims, retraten un món que s’acaba i que s’assembla molt al nostre, glups. Un ho fa a través de la decadència de les barriades turístiques de la perifèria de Palma, l’altre, amb un discurs meta-artístic que homenatja el gran Babar (sí, el que llegíeu de petits) i ridiculitza teòrics i experts sobre el poder, l’art i les relacions sempre complicades entre les dues coses. A banda, un escriptor i un dibuixant que viuen en una ciutat com Palma s’han de conèixer per força, i fins i tot ser amics! Veniu a escoltar un geni (dit per ell mateix) i un dels novel·listes catalans més en forma (dit per nosaltres) parlar de novel·les, de còmics, d’elefants i de gossos.» (Finestres)
19h, FINESTRES (Diputació, 250. Barcelona)
Més informació: https://www.llibreriafinestres.com/evento/sebastia-alzamora-i-julio-cesar-perez/
activitats@llibreriafinestres.com | 93 384 08 09

LIBRARTE 2022: BURGOS, 21 a 23 OCTUBRE

Belleza Infinita es una de las propuestas de la VII Feria del Libro de Artista en Castilla y León, que tiene lugar en el Monasterio de San Juan, Burgos, del viernes 21 al domingo 23 de octubre (2022).
Horario: viernes, de 13h a 14h y de 17h a 21h. Sábado, de 11h a 14h y de 17 a 21h. Domingo, de 11h a 14h.
Entrada es libre y gratuita.
Toda la información en www.ferialibrarte.com

GRAF. 12 y 13 marzo de 2022 en Fabra i Coats. Barcelona.

Belleza Infinita expone y vende sus publicaciones en la feria GRAF, encuentro de editoriales e iniciativas independientes alrededor del cómic, el dibujo, el grafismo y las artes visuales.
Sábado y domingo, 12 y 13 de marzo de 2022, de 11h a 21h y de 11h a 19h. En Fabra i Coats (C/ Sant Adrià, 20. Barcelona). Entrada: 2 €
Toda la información en: https://grafcomic.com/project/programacionBelleza Infinita expone y vende sus publicaciones en la feria GRAF, encuentro de editoriales e iniciativas independientes alrededor del cómic, el dibujo, el grafismo y las artes visuales.

‘El cómic y su edición’. Biblioteca Koldo Mitxelena (Donostia) 14 y 16/XII/2021

Dos coloquios sobre el cómic en el Aretoa de la Biblioteca Koldo Mitxelena. El objetivo es indagar en cómo se encuentra el sector del cómic en nuestro alrededor desde la perspectiva de los dibujantes, guionistas, editores y expertos en el cómic. Haciendo hincapié en el cómic local como en las producciones extranjeras traducidas y reeditadas.
El 14 de diciembre a las 19h, Gregorio Muro, guionista y editor de Harriet Ediciones, y Laureano Domínguez, editor y socio de la editorial Astiberri. El día 16, jueves a las 19h, Garikoitz Fraga, editor de Belleza Infinita, Aitor Sobera, socio de la Editorial Kodai, y Paula Estévez, partícipe del Colectivo Tupust. Presenta y modera Inés García, de la librería Tobacco Days.

Archivos

Entradas recientes